21 Januari 2009

Improvements...

Ptg tadi kat opis... tetiba je kene ke taklimat LNP (Laporan Penilaian Tahunan) UKM.. walaupun aku baru je keje tak sampai 4 tahun... dan belum sempat amek exam PTK (yang dah pupus...) kena plak amek tau macam mana penilaian tahun 2009 ni dilakukan... dah la sampai lambat.. sebab dapat info pun lambat gak dari bosss... hai hai.. pastu waktu yang cukup best plak tu utk bertaranum (bedengkur) ... nyaris aku tido masa taklimat tadi..

dari apa yang aku dapat melalui taklimat tadi.. penilaian kali ni (2009) akan dilakukan bermula dari awal tahun... tak sama langsung dgn yang lepas2... so kena merancang dari awal la nampaknya... huhuh...

kali ni kita sendiri yang akan menilai diri.. then baru la penilai akan lihat dan sahkan semua arahan dilaksanakan atau tidak... macam tu cerita.. bermula dari tahun ni.. setiap staf akan melaui 2 fasa iaitu penilaian awal tahun dan pertengahan tahun...

huhuhuh... aku kene berfikir dari skarang.. mende yang nak kene buat sampai ujung tahun ni...

chowwww.... nak pikir jap..hehehe

3 ulasan: